ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΕΡΓΑΈχει συμμετάσχει στην έκδοση του τόμου των Ειδικών Ποινικών Νόμων, (εκδόσεις «Νομική Βιβλιοθήκη», 1999), η οποία έγινε κάτω από την εποπτεία των Γ. Αρβανίτη, αντι-εισαγγελέα του Αρείου Πάγου και Ι. Φαρσεδάκη Καθηγητή Παντείου Πανεπιστημίου.
Έχει συμμετάσχει στο συλλογικό έργο «Λεξικό Νομικής Ορολογίας. Ποινικό Δίκαιο & Εγκληματολογία», (εκδόσεις Νομικής Βιβλιοθήκης 2018, με την επιμέλεια Ν. Ανδρουλάκη και Λ. Μαργαρίτη).
Έχει συμμετάσχει στον Τιμητικό Τόμο του Νικολάου Ανδρουλάκη, (εκδόσεις Α. Σάκκουλα 2003), με τίτλο εργασίας «Κοινωνική πραγματικότητα και απονομή δικαιοσύνης», (αφορά το ζήτημα των ναρκωτικών και το προβλήματα κατά την εκδίκαση τους).
Έχει, επίσης, συμμετάσχει στον Τιμητικό Τόμο του Ιωάννη Μανωλεδάκη, (εκδόσεις Σάκκουλα 2005), με τίτλο εργασίας «Το έγκλημα της απάτης επί δικαστηρίω».
Έχει συμμετάσχει στο έργο «Δίκαιο ΑΕ», (εκδόσεις Νομικής Βιβλιοθήκης 2009-2010, εποπτεία του καθηγητού Ε. Περράκη), όπου ανέλαβε την παρουσίαση και την κατ΄ άρθρο ανάλυση των οικείων ποινικών διατάξεων του νέου νόμου περί Ανωνύμων Εταιρειών.
Έχει συμμετάσχει στον Τιμητικό Τόμο του Νέστορα Κουράκη, (εκδόσεις Σάκκουλα 2016), με τίτλο εργασίας «Το ενιαίον της Εισαγγελίας και το αυτό πρόσωπο του εισαγγελέως», .
Έχει συμμετάσχει στον Τιμητικό Τόμο του Χριστόφορου Αργυρόπουλου, (εκδόσεις Νομική Βιβλιοθήκη, 2016), με τίτλο εργασίας «Η έννοια του τρίτου στο έγκλημα της συκοφαντικής δυσφήμησης».