ΒΙΒΛΙΑ - ΜΟΝΟΓΡΑΦΙΕΣ

Το έγκλημα της Απείθειας του άρθρου 169 του ΠΚ

 

Κυκλοφορεί από το έτος 2000 και από τον εκδοτικό οίκο «Δίκαιο και Οικονομία» του Π. Σάκκουλα το βιβλίο με θέμα «Το έγκλημα της Απείθειας του άρθρου 169 του ΠΚ».


Ο εκ πεποιθήσεως εγκληματίας


Παράλληλα το έτος 2001 κυκλοφόρησε ένα νέο βιβλίο, σχετικά με το πρόβλημα της εκ πεποιθήσεως δράσης, με τίτλο «Ο Εκ Πεποιθήσεως Εγκληματίας»(με πρόλογο του συναδέλφου κ. Ν. Μαυρομμάτη, από τις εκδόσεις της Νομικής Βιβλιοθήκης). 


Δικηγόρος παρ΄ Αρείω Πάγω


Συνάμα κυκλοφορεί, (από το έτος 2007), από τις εκδόσεις της Νομικής Βιβλιοθήκης και το βιβλίο με τίτλο «Δικηγόρος παρ΄ Αρείω Πάγω»,με πρόλογο του καθηγητού εγκληματολογίας Γ. Πανούση. 

Τα ΜΜΕ και η Προσβολή της Προσωπικότητας


Κυκλοφορεί, (Μάιος 2011), από τις εκδόσεις της Νομικής Βιβλιοθήκης και το βιβλίο με τίτλο «Τα ΜΜΕ και η Προσβολή της Προσωπικότητας», με πρόλογο του Ομ. Καθηγητού ΑΠΘ, Αντεπιστέλλοντος μέλους της Ακαδημίας Αθηνών κ. Ιωάννη Μανωλεδάκη


Λατινικό Λεξικό Νομικών Όρων και Εκφράσεων


Kυκλοφόρησε από τις εκδόσεις της Νομικής Βιβλιοθήκης το βιβλίο με τίτλο «Λατινικό Λεξικό Νομικών Όρων και Εκφράσεων», με πρόλογο της Ομότιμης Καθηγήτριας Ιστορίας Δικαίου κ. Ιουλίας Βελισσαροπούλου - Καρακώστα


Ο Ηράκλειτος και το Δίκαιο


Κυκλοφόρησε το έτος 2018 από τις εκδόσεις της Νομικής Βιβλιοθήκης το βιβλίο με τίτλο «Ο Ηράκλειτος και το Δίκαιο», με πρόλογο του κ. Χριστόφορου Αργυρόπουλου.